Σελίδες

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο Alice Cooper "εισάγεται" στο Rock and Roll Hall of Fame!

Σύμφωνα με το Azcentral.com, το είδωλο της shock rock ALICE COOPER επιβεβαίωσε ότι θα εισαχθεί μαζί με την μπάντα του στο Rock and Roll Hall of Fame στις 14 Μαρτίου.
"Μπαίνοντας στο Hall of Fame είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι μία garage μπάντα από το Cortez High in Phoenix", είπε ο Cooper. "Είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο όταν αντιλαμβάνεσαι ποιος άλλος είναι εκεί. Βλέπεις το κοινό σου και όποιος σε έχει επηρεάσει κάθεται εκεί. Είναι οι άνθρωποι που σε έχουν ψηφίσει." 
Ο Cooper και η μπάντα του (ο κιθαρίστας Michael Bruce, ο μπασίστας Dennis Dunaway, ο drummer Neal Smith και ο επίσης κιθαρίστας Glen Buxton) θα τιμηθούν σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.
Τη δυνατότητα αυτή θα έχουν καλλιτέχνες που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 25 χρόνια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Οι υπόλοιποι καλλίτεχνες είναι οι εξής: Neil Diamond, Dr. John, Darlene Love, Tom Waits, Jack Holzman, Art Rupe, Leon Russell. Όλοι έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους στα 60s εκτός από τον Tom Waits, ο οποίος άρχισε το 1973 με το "Closing Time". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου