Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Στο studio ήδη οι Amorphis!

Είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια...Έχουν στοιχεία doom, melodic death και folk. Δείχνουν μια ωριμότητα στα τραγούδια τους κυρίως από το 2006 και μετά. Ετοιμάζονται όμως να προσφέρουν πολλά περισσότερα σε όλους εμάς. Πρόκειται φυσικά για τους Φινλανδούς Amorphis. Μετά το καταπληκτικό "Skyforger" του 2009 ετοιμάζουν καινούργιο άλμπουμ.
Ονομασία μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί, αλλά η μπάντα αποκάλυψε πως είναι έτοιμα ήδη 15 τραγούδια από τα οποία θα μπουν 11. Το μόνο που απομένει είναι να προστεθούν τα φωνητικά του Tomi. Το album θα προσεγγίσει τη Φινλανδική μυθολογία και πιο ειδικά ένα δικό τους μυθικό θεό εν ονόματι Vainamoinen. Περιγράφεται ως πολύ δυνατός, σοφός και γέρος άντρας με μαγική φωνή. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι αυτός ο θεός είναι ο δημιουργός του κόσμου, αρχαίος ήρωας και σημαίνων σαμάνος!
To μόνο που απομένει λοιπόν είναι να περιμένουμε να ακούσουμε όλα αυτά τα ενδιαφέροντα πράγματα που θέλουν να μας πουν!Το μόνο σίγουρο είναι ό,τι θα αξίζει η προσμονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου