Σελίδες

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Isaac Delahaye: "Δεν υπάρχουν πολλές female-fronted μπάντες και δυνατές όπως οι EPICA".

 Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο κιθαρίστας των EPICA, Isaac Delahaye, στο LA Music blog ανέφερε χαρακτηριστικά ότι παρόλο που δε συμμετείχε στη δημιουργία του "Design Your Universe" του πήρε τρεις μήνες για να δουλέψει όλα τα κομμάτια και ευτυχώς όλα στο τέλος πήγαν καλά.
 










Σε μια ερώτηση που του έγινε από το Shannon Joy, αν το άλμπουμ αυτό εντάσσεται σε μια γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας του συγκροτήματος ή αν αποτελεί απλά φυσική εξέλιξη της μπάντας, ανέφερε: "Κατά μία έννοια ήταν φυσικό. Και εγώ αλλά και ο Ariën [van Weesenbeek, drums] προερχόμαστε από τους GOD DETHRONED, επομένως έχουμε αναμφίβολα πιο δυνατές επιρροές. Στον ήχο φυσικά έπαιξε ρόλο και η επιθυμία του  Mark [Jansen, guitar] ως leader guitarist. Υπάρχουν πολλές μπάντες με γυναίκα τραγουδίστρια, όπως EVANESCENCE, NIGHTWISH, WITHIN TEMPTATION, LACUNA COIL που κάνουν πιο εμπορικές δουλειές απ' ότι εμείς γι' αυτό άλλωστε διαλέξαμε να κάνουμε πιο δυνατό τον ήχο μας. Και στο τέλος νομίζω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά και πετύχαμε το στόχο μας. Δεν υπάρχουν πολλές female-fronted μπάντες και δυνατές όπως οι EPICA."
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αλλαγής αυτής των EPICA, αποτελεί το "Semblance of Liberty":http://www.youtube.com/watch?v=OPKiBe6oNj0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου