Σελίδες

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Άλμπουμ αφιερώμενο στο Mike Portnoy

Ανεξάρτητοι μουσικοί και γραφίστες συνεργάστηκαν για ένα πολυμεσικό αφιέρωμα στο Mike Portnoy για τον εορτασμό 15 χρόνων προσφοράς και επιρροής του στη μουσική σκηνή. Τα τελευταία χρόνια ο Portnoy έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με φίλους της metal μουσικής κοινότητας του ίντερνετ.










Ο παραγωγός της συλλογής, Αntony Morse, δήλωσε: "Ο Mike έχει προσφέρει μεγάλη ενέργεια σε μια online κοινότητα της οποίας είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος. Μέλη της κοινότητας νιώθουν ότι με το να συμβάλλουν για να δημιουργηθεί το αφιέρωμα είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για να δείξουν την εκτίμησή τους προςς το πρόσωπό του."
Το αφιέρωμα με όνομα "Honor Thy Drummer: A Tribute to Mike Portnoy" περιέχει τρεις δίσκους, δύο καινούργιους και έναν bonus δίσκο από το 2009. Δε θα λείψουν φυσικά οι συνεντεύξεις και τα videos, τα οποία ψηφιοποιήθηκαν από το θρυλικό demogroup Andromeda Software Development. Η παραπάνω συλλογή ειναι διαθέσιμη για free download από το www.spaceprog.com. Το album θα είναι σε MP3 format, θα υπάρχει επίσης ένα ψηφιακό PDF booklet που θα περιέχει φωτογραφίες, στίχουν και βιογραφίες των συμβαλλόμενων καλλιτεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου