Σελίδες

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

O Tom Angelripper των Sodom μιλάει για το καινούργιο άλμπουμ

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο frontman των Γερμανών Sodom, Tom Angelripper στον Ty Arthur ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το τελευταίο άλμπουμ τους που επρόκειτο να βγει σε κυκλοφορία στις 11 του μηνός, στις Η.Π.Α.
Δήλωσε πως είχε γίνει πολύ καλή δουλειά, ξόδεψαν αρκετά χρήματα για ένα υψηλής ποιότητας στούντιο, για την παραγωγή συνεργάστηκαν με το Waldemar Sorychta και παραδέχτηκε ότι στη Γερμανία γίνεται ήδη επιτυχία. Παρόλα αυτά όμως δε θα υπάρξει κάποιο video, καθώς στην πατρίδα τους "δεν υπαρχει κάποιο show αποκλειστικά για metal μουσική κι αυτό θα ήταν πολύ δαπανηρό γι' αυτό θέλουμε να επενδύσουμε σε πιο σημαντικά πράγματα", είπε ο Tom.
Σχετικά με την αποχώρηση του Bobby Shottkowski, είπε πως έπρεπε να αποχωρήσει από την μπάντα για προσωπικούς λόγους αλλά δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του που βρήκαν έναν καινούργιο drummer και ήδη βρίσκονται στο στούντιο για μια καινούργια δισκογραφική δουλειά. Το νέο αυτό project,που το ονόμασε "Uncle Tom" έχει γερμανικούς στίχους και αποτελείται από διάφορα ήδη metal μουσικής. 
Τέλος, σε μια ερώτηση που του έγινε τι μουσική ακούει στον ελεύθερο του χρόνο, απάντησε πως ακούσει κυρίως Slayer και Venom, αλλά κυρίως του αρέσει η παλιά σχολή. Αντιθέτως, δεν ασχολείται πολύ με καινούργια συγκροτήματα που όπως λέει "δημιουργούνται κάθε βδομάδα και νέα", καθώς δεν έχει τόσο χρόνο και χρήματα αλλά επειδή τείνουν να γίνονται πιο εμπορικά σε σχέση με παλιές μπάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου