Σελίδες

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Βιβλίο από τον Zakk Wylde μέσα στο Μάϊο

To HarperCollins Publishers ανακοίνωσε ότι στις 10 Μαΐου 2011 θα βγει σε κυκλοφορία βιβλίο του θρυλικού πρώην κιθαρίστα της μπάντας του Ozzy και ιδρυτή των Black Label Society, Zakk Wylde, σε συνεργασία με τον Eric Hnedrikx.
Το βιβλίο με την ονομασία "Bringing Metal to the Children" αναδεικνύει τη ζωή αυτού του μεγάλου rocker, τις ικανότητές του στη μουσική και το πως κατάφερε να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Εκτός απ' αυτά όμως καθοδηγεί τον αναγνώστη μέσα από κάποιες ερωτήσεις να αναλογιστεί αν είναι αληθινός ροκάς, εξηγεί πως είναι η προετοιμασία πριν τις συναυλίες στις οποίες συμπεριλαμβάνει συνεργασίες του με τους Eddie Van Halen, Lars Ulrich, Rob Zombie, Dimebag Darell, Mike Inez (Alice in Chains), Snake Sabo (Skid Row), Steve Austin, Chris Jericho, Bubba Dudley, Forrest Griffin και φυσικά τον πατέρα της metal, Ozzy Osbourne.
Όσον αφορά τον Eric Hnedrikx, είναι συγγραφέας, φωτογράφος και έχει συνεισφέρει σε πολλά γνωστά βιβλία συμπεριλαμβανομένων των "Got Fight?" και "Be Ready When the Sh*t Goes Down" του Forrest Griffin. Παλιότερα ήταν κιθαρίστας στο συγκρότημα Snake River Conspiracy, ενώ παράλληλα έχει κάνει περιοδείες με μπάντες όπως οι Queensryche.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου